SPOR, SANAT VE MATEMATİK SINIFI AÇILIŞI

Okulumuza girişimlerimiz sonucu temin ettiğimiz malzemelerimizle, okulumuza Spor, Sanat ve Matematik Sınıfı açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Açılışımızda bizleri yalnız bırakmayan desteklerini her daim hissettiğimiz başta değerli Güneysınır Kaymakamımıza, İlçe Milli Eğitim Müdürümüze ve tüm velilerimize teşekkür ederiz.

24-05-202324-05-202324-05-202324-05-202324-05-2023Okulumuza girişimlerimiz sonucu temin ettiğimiz malzemelerimizle, okulumuza Spor, Sanat ve Matematik sınıfı açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızda bu açılışı yaptık. Açılışta bizleri yalnız bırakmayan her daim en büyük destekçimiz olan Güneysınır İlçesi Kaymakamımıza ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüze minnettarız.